Vader vindt dochter na jaren terug in daklozenopvang

Gepubliceerd op 19 april 2016 om 12:27

Het is de nachtmerrie van iedere vader: je kind kwijtraken na een scheiding. De Amerikaanse Bryan Thouvenel had twee jaar lang geen idee waar zijn dochtertje was, tot hij haar terug vond op een onwaarschijnlijke plek.

Bryan en zijn ex gingen al uit elkaar toen Hamony amper een jaar oud was. De vrouw vertrok naar de andere kant van het land, zonder Bryan te vertellen waarheen. Wat volgde was een lange zoektocht, waarin Bryan er alles aan deed om zijn dochtertje weer te zien. Helaas gingen er jaren voorbij zonder echt resultaat en dus kon Bryan alleen maar over zijn verdriet zingen.

VOOGDIJ
In 2015 leek Bryan aan het langste eind te trekken. Een rechter wees hem de volledige voogdij over Harmony toe, een duidelijk teken dat Harmony's moeder niet goed voor het meisje kon zorgen. Er was echter een probleempje: Bryan had geen idee waar ze was.

Tot hij ineens een telefoontje kreeg van een vriend, die zei dat hij Harmony bij een afdeling van het Leger des Heils had gezien, bijna 900 kilometer verderop, in Washington. Bryan twijfelde geen moment en reed in een keer door naar zijn Washington, waar hij zijn dochter eindelijk in de armen kon sluiten. ,,Het was een heel, heel emotioneel moment" vertelt hij aan de lokale zender KREM 2.

HERINNERINGEN
Inmiddels heeft Bryan de volledige voogdij, al heeft Harmony nog wel goed contact met haar moeder. Een stichting heeft de twee bovendien op een leuk reisje naar Hawaii gestuurd, iets waar Bryan dolblij mee is. ,,Dit zou een van haar eerste herinneringen met mij zijn, die ze echt onthoudt", besluit hij tegenover News-Review. ,,Wat er ook gebeurt later, ze zal altijd deze herinnering houden."

http://www.metronieuws.nl/nieuws/  door Sophie Moerman Foto: Colourbox

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.