Vader Mariska Peters tegen verdachte broer: 'Ik vermoord je, wacht maar!'

Gepubliceerd op 20 april 2016 om 13:31

De gemoederen lopen hoog op in de rechtbank waar Johan P. vandaag terecht staat. Hij wordt verdacht van moord en verkrachting van zijn nichtje Mariska Peters. Mariska's vader wil zijn broer aanvliegen, maar de politie houdt dat tegen.

"Vieze moordenaar", roept Mariska's vader tegen zijn broer Johan. "Teringlijder, ik vermoord je, wacht maar. Jij hebt mijn kind afgepakt!."

Vader Marcel barst in snikken uit bij het voorlezen van een verklaring. "Een vraag is niet genoeg. We hebben er wel duizend. Waarom heb je onze dochter, onze zus uit het leven gerukt? Een stuk uit ons hart is verdwenen."

Dan toont oom Johan voor het eerst emotie. "Hier zijn geen woorden voor. Het is triest. Maar ik kan er niks over verklaren."

"Ons leven is kapot. Je speelde schijnheilig de zielige oom, die zo verdrietig was omdat zijn nichtje werd vermist", gaat Mariska's vader verder. Na Mariska's verdwijning is Johan P. nog op bezoek geweest bij zijn broer. Ook liep P. mee in de stille tocht voor Mariska. "Je liep voorop, hoe durf je", zegt Mariska's vader geëmotioneerd.

http://www.metronieuws.nl/nieuws/  Door: redactie RTL Foto: Novum

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.