5-jarige neemt hartverwarmende foto van moeder

Gepubliceerd op 23 april 2016 om 12:46

Een 5-jarig jongetje heeft op briljante wijze het moederschap in één foto vastgelegd. De jongen maakte een gevoelig kiekje van zijn moeder die haar jongste dochter met griep vasthoudt in de douche.

e1ef478cbd362578fce939535d3236ae-1461340528-1.jpg

UITGEPUT

Het meisje, Summer, had al dagen last van griep. Ze was uitgeput, net als haar moeder die al dagen bezig was met het verzorgen van haar kindje. Toen het meisje van 20 maanden weer de hele nacht had gehoest, zag moeder Kelli Bennister geen andere optie dan het meisje mee te nemen onder de douche, zo vertelt de moeder op haarFacebook.

MOEDERINSTINCT

„Ondanks de vermoeidheid sloeg mijn moederinstinct in. Ik besloot met haar onder de douche te zitten, met de warmte en het kalme geluid van de druppels. Ze was binnen enkele minuten rustig.” Dit is het moment dat de oudste zoon van Kelli binnenkomt en ondanks zijn jonge leeftijd besluit het bijzondere tafereel vast te leggen op camera. 

TRANEN

Hoewel het moment natuurlijk prachtig is, omschrijft Kelli het zelf als „één van de ergste momenten uit het moederschap”. De Australische vrouw, die zelf blogt over het moederschap zat er op dit moment helemaal doorheen. „Het is een situatie waar je als ouder allemaal doorheen moet. Dat moment waar niemand je op kan voorbereiden. Je wil er alles aan doen om je kind weer wat beter te maken. Iedere traan en iedere huil zorgt ervoor dat je hart een beetje meer breekt.”

'PUUR EN RAUW'

Kelli heeft lange tijd getwijfeld of ze de foto wilde plaatsen, maar besloot het uiteindelijk toch te doen. „Dit is echt. Puur en rauw. Het geeft zo prachtig de hechte band tussen moeder en kind weer. De foto is erg speciaal voor mij.”

http://www.metronieuws.nl/nieuws/ door Esther Zandberg Foto: Facebook/The Barefoot Mum

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.