Vermiste broer en zus uit Terneuzen terecht

Gepubliceerd op 5 mei 2016 om 16:21

De sinds 2 maart dit jaar vermiste Karin en Willem Geertsma uit Terneuzen zijn terecht. Zij zijn weer naar hun woning teruggekeerd, na twee maanden te hebben rondgereden in Frankrijk.

media_xll_3780356-1.jpg

Dat meldt de politie Zeeland woensdag. Agenten hebben 's ochtends een gesprek met het tweetal gehad.

Hieruit komt naar voren dat de broer en zus de afgelopen tijd met hun auto hebben rondgereden in Frankrijk. Toen hun geld op was, zijn zij teruggekeerd naar Nederland. De reden van hun verdwijning blijft verder onduidelijk.

Vermist
Hun verdwijning in maart was een raadsel. Karin en Willem waren net verhuisd naar Terneuzen. Niet veel later stonden ze op de lijst vermiste personen van Interpol en maakten hun nieuwe buren zich grote zorgen.

De politie deed forensisch onderzoek in de woning en deed er alles aan om het stel te vinden. Politiewoordvoerder Willem-Jan Uytdehage eind maart: ,,Wij hebben aanleiding genoeg om dit te beschouwen als een urgente vermissing. Het betekent dat dit prioriteit heeft bij de collega's en dat zij ook echt actief naar deze mensen op zoek zijn."

Samenwonen
Voor die tijd woonde Karin in Nieuwe Tonge waar ze samen met haar man als energetisch therapeut werkte. Na zijn dood zou ze gaan samenwonen met haar broer in Terneuzen.

Door: Redactie: AD/ Foto: Politie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.