Zwaar explosief in Amsterdam

Gepubliceerd op 9 mei 2016 om 11:33

AMSTERDAM - In de kinderrijke buurt rond de Oude-IJsselstraat in Amsterdam is vannacht rond vier uur een zwaar explosief gegooid.

Rivierenbuurt helemaal klaar met ’overlast-familie’

Naamloos-86.png

De familie is meer dan tien jaar geleden naar het vriendelijke buurtje in de Rivierenbuurt gestuurd, omdat zij elders voor overlast zorgden. Maar de huidige buren hebben ook geregeld ernstige last van het gezin, dat meerdere huizen in de Oude-IJsselstraat huurt. Geërgerd: ,,Dit is potverdorie al de tweede keer dat mijn auto helemaal beschadigd is geraakt bij hun voor de deur.”

Een andere buur is net zo verbolgen. ,,Ze zorgen voor veel overlast. Mijn auto is al een paar keer beschadigd geraakt, omdat ze met zwaar vuurwerk aan het kloten waren. Als er iets aan de hand is in onze verder rustige buurt, komt de ellende altijd daarvandaan.”

Eerdere buren zijn helemaal klaar met de voornamelijk mannelijke leden van de familie. Wat er vannacht is gebeurd, voelt als de bekende druppel. De inslagen in de portiek van de familie zelf, op de grond en de vele kapotte auto's doen vermoeden dat er een zwaar explosief als een granaat is gegooid. ,,Ik gun iedereen zijn woonplek, maar als er dit soort dingen gebeuren, is het wellicht tijd dat ze weer met z’n allen verkassen”, eindigden enkele buren stellig.

Heeft u informatie? Graag mailen metm.de.jong@telegraaf.nl

Door Redactie  Telegraaf.nl/ Mascha de Jong Foto: Telegraaf

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.