James doet aangifte wegens discriminatie na mishandeling

Gepubliceerd op 6 juni 2016 om 15:03

Een bezoek aan de kermis in Geesteren liep vrijdag niet goed af voor de 17-jarige James uit Almelo. De tiener zou een bezoeker hebben gevraagd of hij wilde stoppen met het maken van racistische opmerkingen. Die vraag leidde tot een paar rake klappen in zijn gezicht.

Naamloos-1384.pngZijn broer schrijft in een bericht op Facebook: ,,Mijn broertje is een voortand kwijt en een andere is half afgebroken. Hij mag nu voor de rest van zijn leven met een tandprothese in z'n mond lopen en hij had ook veel verwondingen aan zijn gezicht/kaak.'' Het bericht is inmiddels bijna 4.000 keer gedeeld.

De Activiteiten Vereniging Geesteren reageert vandaag onaangenaam verrast door de massale berichtgeving over de mishandeling op het terrein van de kermis. ,,We waren hier niet van op de hoogte en proberen nu informatie in te winnen'', aldus de organisatie. 

Aangifte

Vanochtend heeft de jongen aangifte bij de politie gedaan. Die hoopt dat getuigen zich melden. ,,Want de jongen moet niet alleen blijven staan met zijn verhaal.''

Onduidelijk is wie James in elkaar geslagen heeft. ,,Iedereen is gelijk zegt de wet'', schrijft zijn broer, die hoopt dat de daders snel gepakt worden. ,,We willen meer zien dan mooie woorden.''

Door Redactie AD Foto: Facebook

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.