Moeder verdacht van gruwelijk misbruik dochtertje (9)

Gepubliceerd op 4 september 2016 om 12:28

Australië huivert om een misbruikzaak die deze week aan het licht is gekomen. Een moeder zou haar 9-jarige dochtertje hebben verkleed als Playboy-bunny en door mannen hebben laten verkrachten.

Moeder verdacht van gruwelijk misbruik dochtertje (9)

Het meisje uit de Australische deelstaat Queensland was er eerder deze maand over begonnen in een gesprek met een psycholoog. Haar moeder stond donderdag voor het eerst voor de rechter. Ze huilde aan één stuk door, schrijft de nieuwssite Gold Coast Bulletin.

Buiten bewustzijn gebracht

De beschuldigingen liegen er niet om. Volgens de politie zou het meisje onder meer misbruikt zijn door een man terwijl haar moeder haar in bedwang hield. Toen ze protesteerde, zou ze met behulp van een drankje buiten bewustzijn zijn gebracht.

Bij een andere gelegenheid zou ze in de garage van haar huis zijn betast door verschillende mensen terwijl ze op handen en knieën op de grond moest blijven zitten. Toen ze probeerde ervandoor te gaan, werd haar door één van de mannen verteld dat ze zou worden neergeschoten als ze zou vluchten. Daarna zou het meisje zijn verkracht. Ze vertelde de politie dat ze bijkwam terwijl ze vastgebonden op de grond lag.

Vastgebonden op bed

De gebeurtenissen zouden zich hebben voorgedaan tussen mei 2014 en mei 2015. Het meisje woonde normaal gesproken bij haar vader. Ze werd in die periode bij haar moeder ondergebracht tijdens een gevangenisstraf van haar vader.

Tijdens het verblijf bij haar moeder zou ze ook zijn vastgebonden op haar bed en minstens twaalf uur lang aan haar lot zijn overgelaten zonder voedsel of water. Toen ze los werd gemaakt, zou haar moeder hebben gezegd dat ze 'niet meer stout moest doen'.

Verkrachting en marteling

De moeder worden 17 vergrijpen ten laste gelegd, waaronder verkrachting, marteling, vrijheidsberoving en het onzedelijk behandelen van een kind jonger dan 16 jaar. Dinsdag verschijnt ze opnieuw voor de rechtbank.

Door Redactie RTL Nieuws: Foto: iStock

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.