Meisje (17) van fiets getrokken en verkracht in Kampen

Gepubliceerd op 4 september 2016 om 16:18

Een 17-jarig meisje uit Kampen is gisternacht langs de Flevoweg in haar woonplaats van haar fiets getrokken en mogelijk verkracht. Dat gebeurde rond drie uur, tussen de rotonde met de Marinus Postlaan en de Europa-allee. Dat meldt de politie.

De politie spreekt vanochtend van een zedenmisdrijf, nadat de eerste berichten spraken van verkrachting. Of dat het geval is, moet blijken uit het onderzoek. Met het slachtoffer gaat het intussen naar omstandigheden goed.

De dader is nog spoorloos, ondanks nachtelijk onderzoek met onder meer speurhonden. De politie wil hem hebben vanwege het plegen van een zedenmisdrijf en voor mishandeling. 

Onderzoek
Mensen van de Technische Recherche hebben eveneens onderzoek verricht, maar voorlopig heeft de politie zelfs nog geen signalement van de dader. Ze hoopt daarom dat er eventuele getuigen zijn, die zich melden bij de politie.

De fiets van het meisje is is meegenomen naar het bureau voor sporenonderzoek. De witte tweewieler was deels ingepakt in papier om de sporen te beschermen.

Door redactie AD Foto: News United

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.