Vrouw betaalt huurmoordenaar om van ex-man seksslaaf te maken

Gepubliceerd op 14 september 2016 om 15:06

De politie van Manatee County in de Amerikaanse staat Florida heeft een 34-jarige vrouw gearresteerd omdat ze een huurmoordenaar had betaald om haar ex-echtgenoot aan te pakken.

CsS_F_IWIAAa7vI.jpg

De agenten kregen in augustus een tip dat Rachael Nathalie Leahy (34) haar ex-man wilde vermoorden. Met de hulp van de informant zette de politie een undercoveragent in om zich voor te doen als huurmoordenaar. De informant moest haar gewoon zijn nummer bezorgen. De volgende dag hadden ze al beet: Leahy belde hem op.

De vrouw ontmoette de “huurmoordenaar” twee keer. Tijdens die ontmoetingen had ze enkele manieren aangehaald om haar ex-echtgenoot te vermoorden: door verdrinking, in een brand of door een auto-ongeval in scène te zetten.

Haar eerste en favoriete scenario om David Joseph Leahy Jr (59) uit de weg te ruimen leek iets minder realistisch. Ze wou hem laten ontvoeren om hem nadien te dwingen een seksslaaf te worden in het buitenland. De reden waarom hij moest verdwijnen? Leahy wilde haar kinderen terug en vond dat ze lang genoeg lief was geweest.

Tweede doelwit

Tijdens een ontmoeting kreeg de undercoveragent ook scheidingspapieren voorgeschoteld. Daaruit bleek dat de vrouw een uitkering zou krijgen van de levensverzekering van haar ex-man als hij stierf.

Leahy was alleszins vastberaden, want ze had de “huurmoordenaar” al een voorschot van meer dan 4.000 euro betaald. Toen ze hem ook nog vertelde dat ze een tweede “job” voor hem had, greep de politie in.

Op 22 augustus werd de vrouw gearresteerd. Vorige week verscheen ze voor de rechtbank, waarna ze op borgtocht werd vrijgelaten met een enkelband.

Bron: DAILY STAR Foto  SS

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.