Rapper Boef krijgt wind van voren in RTL Late Night

Gepubliceerd op 16 september 2016 om 14:05

"Ik zal niet ontkennen dat ik een paar keer provocerend ben geweest in mijn vlogs, maar ik ben geen treitervlogger." Dat zei rapper Boef in RTL Late Night. Hij reageerde op zijn arrestatie wegens aanzetten tot geweld en kreeg onder anderen van misdaadverslaggever John van den Heuvel de wind van voren.

Naamloos-3287.png

Boef ontkende niet dat hij in een paar van zijn vlogs over de schreef is gegaan, bijvoorbeeld toen hij tegen de politie zei 'fuck jullie allemaal, ik ben jullie alleen nog meer gaan haten'. Volgens de rapper kwam dat omdat hij gefrustreerd was omdat hij onterecht had vast gezeten.

Van den Heuvel vond het respectloos hoe Boef met de politie omgaat in zijn vlogs. "Dat zijn de mensen die zorgen dat we veilig over straat kunnen, die behandel je toch niet zo", zei Van den Heuvel. 

Brutaal tegen politie

Volgens Boef wordt alles overdreven. "Ik heb 16 vlogs online, in twee daarvan ben ik brutaal tegen de politie. In al die andere vlogs ben ik gewoon normaal."

Ook minister Jeanine Hennis-Plasschaert, te gast bij RTL Late Night, ging de discussie aan met Boef. "Iedere vlog waarin wordt geïntimideerd is er een te veel", zei de minister. "Zeker als het gaat om de politie. Die staan voor uw vrijheid en uw veiligheid."

Door de Redactie  RTL Nieuws:  Foto: RTL Late Night

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.