Mysterieuze verdwijning peuter na 25 jaar mogelijk opgehelderd

Gepubliceerd op 5 oktober 2016 om 11:55

Ruim 25 jaar na de mysterieuze verdwijning van een Britse peuter op het Griekse eiland Kos, doet de politie opnieuw onderzoek naar de zaak

Naamloos-3520.png

De 21 maanden oude Ben Needham verdween in de zomer van 1991 tijdens het buitenspelen. Hij was even aan de aandacht van zijn opa en oma ontsnapt.

De jongen uit Sheffield is niet ontvoerd, zoals zijn familie aanvankelijk dacht. De Griekse en Britse politie beschikken over aanwijzingen dat hij slachtoffer is geworden van een noodlottig verkeersongeluk. Dat meldt Sky News.

Paniek
Een inmiddels overleden kraanmachinist zou schuld aan de dood van de jongen hebben bekend. Hij zou de piepjonge Needham hebben aangereden en zijn lichaampje in paniek hebben begraven op een olijvenplantage. Een nabestaande biechtte dat vorige maand op aan de politie.

De eigenaar van de olijvenplantage heeft de autoriteiten na enkele dagen van onderhandelingen toestemming gegeven voor graafwerkzaamheden. Die zijn inmiddels in volle hevigheid losgebarsten. Of dat al iets heeft opgeleverd, is nog niet bekend.

Door de Redactie RTL Nieuws: Foto: EPA

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.