Amsterdams nachtleven rouwt om vermoorde Latumahina

Gepubliceerd op 10 oktober 2016 om 11:08

De 31-jarige Djordy Latumahina werd voor de ogen van zijn vriendin en kind vermoord. Vanwege de koelbloedige moord op Djordy, die onder andere bekend was als dj in het Amsterdamse nachtleven, is het Amsterdamse nachtleven in rouw.

Naamloos-3638.png

„Vanavond blijven onze deuren dicht”, meldt de Jimmy Woo op hun Facebookpagina. Op zondag vindt daar standaard het R&B feestje The Boom Boom Room plaats, maar dat feest is zondag op het laatste moment afgelast. „We hebben geen zin om te feesten vanavond. Amsterdam heeft een van zijn beste mensen gisteren verloren, voor niets.”

DOODGESCHOTEN
Latumahina werd zaterdagmiddag rond 17.30 uur doodgeschoten in zijn auto in een parkeergarage aan het Koningin Wilhelminaplein. Zijn vriendin werd ook geraakt en ligt volgens AT5 nog in het ziekenhuis. Het dochtertje van Latumahina bleef buiten schot. Vrienden van de dj en programmeur van club Bitterzoet weten zeker dat het om een vergissing gaat, melden zij in De Telegraaf.

Ook de mensen van Jimmy Woo zijn vol ongeloof: „We zijn allemaal in shock en kunnen niet geloven dat deze man, een van de meest geliefde mensen van het Amsterdamse nachtleven, gekend en geliefd door iedereen, opeens van ons is weggenomen. Zo onverwachts, veel te vroeg en veel te plotseling.”

„We hebben geen zin om te feesten vanavond. Daarvoor in de plaats denken we aan jou, onze vriend, Djordy Latumahina. Je zult door iedereen gemist worden. We zenden onze liefde, gedachten en gebeden naar jouw familie en de familie van je vriendin. Rust in vrede Djordy. We houden allemaal van je.”

DISCO DOLLY
Disco Dolly staat eveneens stil bij de dood van Latumahina. „Waar je een dag geleden stralend het leven tegemoet lachte, word je vannacht bruut om het leven gebracht. Waarom? Dat weet niemand”, aldus de mensen achter Disco Dolly op Facebook. Zij openen hun deuren echter wel voor het feest Sloppy Sundaes, ook om stil te staan bij het overlijden van Latumahina. „Vanavond drinken we op jou Djordy. Op dat je ze boven net zo gek maakt als hier vriend!” verkondigen ze.

Door de Redactie Metronieuws Foto: Djordy Latumahina. / Facebook

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.