Meisje uit Breda aangerand door jongen met horrormasker

Gepubliceerd op 12 oktober 2016 om 16:59

Een zestienjarige meisje uit Breda is zondag in haar woonplaats aangerand door een jongen met een masker met rode wangen. Het was volgens haar een masker uit de film Saw, aldus haar aangifte bij de politie.

Naamloos-3711.png

Het meisje meldde zich maandag bij de politie. Ze vertelde dat ze een dag eerder bij een viaduct was lastig gevallen door een jongen die een masker uit de horrorfilm Saw droeg. De dader zou toen na het viaduct op het meisje zijn afgesprongen.

Het slachtoffer vertelde de politie ook twee weken eerder op dezelfde plek al eens lastig te zijn gevallen, toen door een groepje van vijf jongens in de leeftijd van ongeveer 12 jaar. De jongens versperden de weg en een van hen kneep het meisje op onzedelijke wijze. Volgens haar ging het om getinte jongens.

Beide incidenten vonden plaats rond 18.00 uur. De tweede keer was het meisje zo geschrokken dat ze besloot om aangifte te doen, aldus een politiewoordvoerder vandaag.

Horrorclowns
Uit de regio Breda zijn nog niet eerder meldingen gekomen over zogenoemde 'horrorclowns' die mensen op de stuipen op het lijf jagen en de lokale politie gelooft dan ook niet in een trend. ,,Het laten schrikken van mensen is ook iets anders dan ze betasten.''

Door de Redactie AD: Foto: Het masker bij Billy, een pop uit de horrorfilmreeks Saw. © PR

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.