Honderden op begrafenis onbekend meisje

Gepubliceerd op 19 oktober 2016 om 10:58

Een onbekend meisje heeft een waardig afscheid mogen krijgen. Honderden mensen kwamen in Oxford naar een begrafenis van een baby waarvan de naam of familie onbekend is. Agenten die het babymeisje vonden, hebben haar Raihana genoemd, meldt Metro UK.

Naamloos-3705-289-10.png

Eerder deze maand werd het meisje gevonden langs een weg in Oxford. Raihana werd doodgeboren en naast de weg gelegd. Agenten hebben hun best gedaan de familie van het kindje te vinden voor de begrafenis. Tijdens een oproep van de politie tijdens een persconferentie, brak één van de agenten in tranen uit.

GELD INZAMELEN

Daarna werd er al snel een actie opgezet om geld in te zamelen voor de begrafenis van het meisje. In een witte kist is het meisje inmiddels begraven. Raihana heeft een klein bordje gekregen om haar niet te vergeten. Honderden mensen kwamen op de begrafenis af om Raihana de laatste eer te bewijzen. Haar familie is tot nu toe nog niet gevonden.

ZOEKTOCHT

Agent Jim Holmes laat weten dat ze alles op alles zetten om de familie van het meisje te vinden. Hij is ook degene die het meisje haar naam heeft gegeven. Raihana betekent 'hemelse bloem' in het Arabisch. „Voor iemand die zo kort op aarde was, heb je heel veel mensen geraakt in onze gemeenschap en in dit land”, zegt hij in een emotionele speech. „Je hebt een onuitwisbare uitdrukking achtergelaten.”

Door de Redactie Metronieuws Foto: Colourbox

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.