Vader te vroeg geboren tweeling ontroerd door knuffels

Gepubliceerd op 21 oktober 2016 om 07:45

Kersverse vader Koen Gelderman uit Arnhem kon de twee kleine wiegjes die hij bestelde via Bol.com nooit gebruiken, omdat de tweeling veel te vroeg werd geboren en maanden in het ziekenhuis moest blijven. Hoewel de retourdatum al lang was overschreden, nam de webwinkel alles terug. En daar bleef het niet bij.

Naamloos-3808.png

Gelderman bestelde de 'Puckababy Sleepers' een half jaar geleden. Hij kon toen niet vermoeden dat zijn hartendiefjes veel te vroeg ter wereld zouden komen. Ze moesten meer dan vier maanden in het ziekenhuis blijven, terwijl de wiegjes thuis leeg bleven.

Hoewel de retourdatum al lang was overschreven, waagde de Arnhemmer toch een poging bij de internetgigant om de bedjes terug te sturen. De webwinkel deed uiteindelijk helemaal niet moeilijk en stortte zijn geld terug.

Lief
Gisteren ging de deurbel. Er werd een pakket van Bol.com geleverd, dat Gelderman niet had besteld. Vol nieuwsgierigheid opende hij de doos. Er zaten twee schattige knuffels in en een lief kaartje van de medewerker die de vader had geholpen.

De man uitte op Facebook zijn lof voor de actie. ,,Wat een ongelofelijke service en na 4,5 maand door te hebben gebracht in het ziekenhuis met onze kinderen zijn dit soort acties ineens heel veel waard", schreef hij. Het levert hem meer dan 77.000 likes op.

Bol.com bedankt Koen voor zijn hartverwarmende bericht en zegt blij te zijn dat het goed gaat met de tweeling.

Door de Redactie AD: Foto: Facebook/Koen Gelderman

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.