Stormloop op halalburgers in Slotervaart

Gepubliceerd op 26 oktober 2016 om 11:43

Bij de officiële opening van MeramBurger werden maandag 1200 halalburgers binnen drie uur tijd verkocht. 'We zijn zelfs een uur langer open gebleven,' vertelt eigenaar Ali Topal.

download-8low1-54.png

Vanaf twee uur stonden er al mensen in de rij. "We waren al open maar mensen kwamen speciaal voor de openingsactie," vertelt Topal. Bij de opening kostte een burger maar een euro. Normaliter betalen klanten tussen de drie en zes euro voor een burger. "Dat is al niet veel voor een kwalitatieve burger, maar tijdens de openingsactie kostten de burgers nog maar één euro," zegt de eigenaar.

Dat het een succes zou worden had Topal wel verwacht. "We hadden ons er wel op voorbereid dat er veel mensen zouden komen. Maar na zessen - we bleven al een uur langer open dan gepland - stond er nog steeds een rij. Die mensen hebben we helaas de deur moeten wijzen."

Kinderziektes
Het burgerrestaurant opende in augustus de deuren aan de Pieter Calandlaan. "We wilden even wachten tot alle kinderziektes weg waren voordat we aan de openingsactie zouden beginnen," legt Topal uit.

Begin 2017 opent de ondernemer nog twee filialen. "Bij Ganzenhoef in Zuidoost en op de Slotermeerlaan in Nieuw-West." Ook daar zal een openingsactie worden gehouden.

Door de Redactie  Het Parool Foto: Meram

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.