Ontvoerde peuter Insiya (2) zit in India

Gepubliceerd op 28 oktober 2016 om 10:21

De 2-jarige Insiya Hemani is door haar vader meegenomen naar India. Shehzad Hemani ontvoerde vorige maand zijn dochtertje met grof geweld in Amsterdam en houdt zich nu op in de stad Mumbai. Dat heeft De Telegraaf ontdekt.

Naamloos-3829.png

ONTVOERING

Eind vorige maand (29 september)  werd Insiya door handlangers van Hemani ontvoerd uit Amsterdam. Lange tijd was de peuter spoorloos, maar inmiddels is duidelijk dat ze in Mumbai zit. Misdaadverslaggever John van den Heuvel ging naar Mumbai om te kijken hoe het met het meisje gaat.

Feit is in ieder geval dat vader Hemani niet bepaald druk bezig is met zijn dochter. De gezochte kidnapper zou vooral druk zijn met winkelen, lunchen en bezoeken brengen aan zijn bank. In een luxe zakenwijk zou hij daarnaast een ontmoeting hebben gehad met de bekende advocaat Gerard Spong.

INSIYA GEZIEN

Volgens getuigen wordt Insiya verborgen gehouden in het appartement van de moeder van Hemani. Het meisje is gezien en gehoord door de getuigen.

Nu duidelijk is waar Insiya zit, zou het niet moeilijk moeten zijn om haar op te halen. De Indiase autoriteiten doen voorlopig echter niets aan de ontvoeringszaak, ondanks een internationaal opsporingsbevel. De Amsterdamse recherche zou rechtshulpverzoeken aan justitie in India hebben gedaan, maar zonder enig respons.

Door de Redactie  Metronieuws Foto: Politie Amsterdam.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.