Melissa eist minstens 12.000 euro van Dave Roelvink vanwege seksfilmpje

Gepubliceerd op 10 november 2016 om 14:15

Het is alweer twee jaar geleden en bijna vergeten, maar toch staat Dave Roelvink vandaag in de rechtbank op Schiphol voor de rechter vanwege diefstal van juwelen en sieraden. Ook wordt hij verdacht van het heimelijk filmen van de seks die hij had met de dochter van de eigenaren van de sieraden. Verslaggever Victor Schildkamp twittert over de zaak.

Naamloos2-1093.png

Dave Roelvink (23) is niet bij zijn rechtszaak vanwege alle media-aandacht. ,,Het is hem niet in de koude kleren gaan zitten", stelt zijn advocaat. ,,Hij heeft veel last gehad van opmerkingen over het incident en wil zo weinig mogelijk publiciteit. Hij wil de zaak achter zich laten."

De zaak gaat ook zonder Roelvink gewoon door. Drie van de vier vrienden, die ook verdachten zijn, zijn er wel. Eén van hen is Gijs S. (23), beter bekend als DJ Johnny 500 en ex van fitnessfanaat Fajah Lourens.

Seksfilmpje
Roelvink is inmiddels een populaire dj en tv-beroemdheid, vooral dankzij zijn deelname aan Expeditie Robinson. Maar twee jaar geleden was hij nog vooral de zoon van volkszanger Dries.

In het Amsterdamse uitgaansleven komen hij en zijn vrienden eind juli 2014 Melissa Pach (nu 23) tegen, dochter van de succesvolle McDonald's-ondernemer Richard Pach uit het Noord-Hollandse Burgerbrug. Zij nodigt de groep uit in de riante villa van haar ouders voor een afterparty. Daar wordt twee avonden achter elkaar gefeest en gaat het mis.

De feestende groep neemt dure, horloges, ringen, diamanten, oorbellen, kledingstukken en andere spullen mee. In totaal gaat het om een buit van 60.000 euro. Bovendien duiken er twee filmpjes op waarbij Melissa seks heeft met Dave in een bubbelbad. Terwijl zij zegt dat ze niet wist dat ze werd gefilmd. De filmpjes werden ook nog eens tegen haar zin openbaar gemaakt. De beelden belandden zelfs bij Shownieuws en de Spaanse televisie.

De beelden werden volgens het OM door Dave en een van zijn vrienden gemaakt. Die vriend, die bij de rechtszaak aanwezig is, geeft toe een filmpje gemaakt te hebben. Roelvink heeft eerder gezegd dat hij die filmpjes niet online heeft gezet. ,,Dat deed de jongen die heeft gefilmd."

1000 procent zeker
Op de filmpjes is te zien dat Melissa 'seksuele handelingen' verricht bij Dave. Volgens Roelvink vond Melissa het niet erg dat er mensen bij waren, zo leest de rechter voor uit een verklaring. Melissa zou '1000 procent zeker' geweten hebben dat er werd gefilmd. ,,Het was iets wat we allebei wilden, omdat we er geil van werden."

Door de Redactie AD: Foto: ANP

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.