Rapper Boef moet Tilburgs appartement verlaten

Gepubliceerd op 15 november 2016 om 16:04

De Tilburgse rapper en treitervlogger Boef moet per 1 januari zijn gehuurde appartement in Tilburg uit. Omwonenden hebben een petitie ingediend bij de verhuurder, omdat ze last ervaren van aanbellende en rondhangende fans van de rapper.

downloads1-71.jpg

Boef brengt het nieuws zelf in een vlog genaamd 'Ik moet me huis verlaten'. Vanaf ongeveer 10 minuten vertelt hij daarin over de brief. 

De 23-jarige Sofiane Boussaadia zou op 24 oktober al een schriftelijke waarschuwing hebben gehad, waarin hem werd gevraagd een einde te maken aan de overlast voor de omwonenden. Boef kreeg naar eigen zeggen van de verhuurder tot gisteren de tijd om zelf de huurovereenkomst te ontbinden.

In zijn vlog geeft de rapper aan zich niet neer te leggen bij de beslissing van de verhuurder: ,,Huurders hebben ook rechten. Je kan mij niet eruit zetten."

Commotie
De afgelopen maanden was er veel commotie rondom Boef vanwege onder meer een inval bij hem thuis in een zoektocht naar een bekende van de rapper en een vechtpartij met collega-rapper Para Soma.

Door de Redactie AD: Foto: ?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.