Afperser veroordeeld tot 2,5 jaar cel

ALMELO - De 34-jarige John van den H. uit Leeuwarden is gisteren voor de Almelose rechtbank veroordeeld tot 2,5 jaar celstraf waarvan 10 maanden voorwaardelijk nadat hij uit naam van Satudarah meerdere mannen had afgeperst.

Lees meer »

Jacht op verdwenen geld ’playboypriester’

MAASTRICHT - Bijna negen jaar na de plotselinge dood van de Limburgse ’playboypriester’ Joep Haffmans, die verdacht werd van grootschalige verduistering en diefstal, is er weer een speurtocht aan de gang in Spanje naar een deel van het verdwenen armengeld.

Lees meer »

Poetshulp blijft taak gemeente

AMSTERDAM - Ouderen en gehandicapten die van hun gemeente te horen hebben gekregen dat ze per 1 januari 2015 geen of minder huishoudelijke hulp zouden krijgen, hebben waarschijnlijk toch recht op een gemeentelijke poetshulp.

Lees meer »

Patrick V. verdachte liquidatie

EINDHOVEN - De man uit Eindhoven die vanochtend is opgepakt voor de liquidatie van Tommie van der Burg vorig jaar, is Patrick V. (44). Hij zou actief zijn in de motorcrosswereld in Brabant.

Lees meer »

Ophef over douchefoto VADER EN ZIEK ZOONTJE (2)

Er is ophef ontstaan nadat Facebook een foto verwijderde van een vader die met zijn zieke zoon onder de douche zit. De foto (die weliswaar al in november 2014 werd genomen, maar pas deze maand door de moeder werd geplaatst) werd offline gehaald omdat het aanstootgevend zou zijn.

Lees meer »