'Intersport en Sports Direct voornaamste kandidaten voor overname Perry Sport'

Gepubliceerd op 25 februari 2016 om 08:42

Intersport en Sports Direct zijn de voornaamste kandidaten om de sportketens Perry Sport en Akiesport van het failliete Unlimited Sports Group (USG) over te nemen.

intersport-en-sports-direct-voornaamste-kandidaten-overname-perry-sport-1.jpgIntersport zou niet het merk, maar de panden van Perry Sport willen hebben, aldus detailhandeldeskundige Paul Moers tegenover De Telegraaf.

Moers zegt gehoord te hebben dat Intersport met franchisers wil gaan werken in de winkels die het kan overnemen. Intersport, een inkooporganisatie voor sportkleding met wortels in Zweden en Zwitserland, heeft zo’n 5.300 winkels in veertig landen

Sports Direct heeft zo’n 700 winkels in twintig Europese landen waarvan er 455 zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. In Nederland zijn zes winkels van Sports Direct.

Curator Toni van Hees meldde woensdag dat er veel interesse was voor de vestigingen van Perry Sport en Aktiesport. ''Het zijn mooie winkels van Perry Sport en Aktiesport die voor een belangrijk deel winstgevend zijn", aldus Van Hees. ''Er is dus zeker veel belangstelling voor."

Bron: http://www.nu.nl/economie/ Foto: ANP

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.