Kleurloos Feyenoord verliest: "Waren onszelf niet"

Gepubliceerd op 30 september 2016 om 11:50

Door de zeven zeges in de competitie en de overwinning op Manchester United werd verwacht dat Feyenoord blakend van het zelfvertrouwen aan de aftrap zou verschijnen tegen Fenerbahçe.

Naamloos2-704.png

Dat was echter niet het geval, de Rotterdammers acteerden kleurloos en verloren terecht met 1-0. Trainer Giovanni van Bronckhorst baalt.

"We waren onszelf niet en daarmee gaven we onze tegenstander het gevoel dat er wel wat te halen viel. De eerste helft was totaal niet goed, er ging heel erg veel fout. Dan is het moeilijk om in de wedstrijd te komen", sprak de coach voor de camera van RTL. "Waar het aan lag weet ik niet, het is moeilijk nu te zeggen waar het vandaan komt. Maar in dit soort wedstrijden, met een hectische sfeer, moet je jezelf in de wedstrijd voetballen. Dat hebben we niet gedaan. We speelden onszelf er namelijk uit."

Van Bronckhorst is meer te spreken over de tweede helft van Feyenoord. |In de tweede helft kwamen we een beetje in ons spel. We konden tempo houden, zij niet. We kregen een paar kansen op de gelijkmaker, maar gaven op dat moment ook veel weg en daar hadden zij van kunnen profiteren."

Door de Redactie FC Up Date Foto: FC Up Date