Kuyt is 'doodziek' van cruciale fout tegen Fenerbahçe

Gepubliceerd op 30 september 2016 om 12:00

Feyenoord weet weer wat verliezen is. De Rotterdammers waren dit seizoen in de competitie, de KNVB Beker en de Europa League nog zonder puntenverlies, maar liepen donderdagavond tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan

Naamloos2-709.png

Er werd met 1-0 verloren bij Fenerbahçe. Dirk Kuyt, die met een fout de enige goal van de wedstrijd inleidde, baalt als een stekker.

Kuyt verloor de bal voorafgaand aan de 1-0. "Ik ben er doodziek van dat ik de cruciale fout maakte waar uiteindelijk gescoord werd", zegt de aanvoerder van Feyenoord tegen FOX Sports. "Zoiets wil je natuurlijk niet. Ik had niet verwacht dat Jeremain Lens daar nog die tackle kon maken. Daarna ging er ook nog een aantal dingen mis, maar het gebeurde bij mij. Dan voel je jezelf verantwoordelijk en wil je het goed maken. Ik had wel een klein kansje en een pass op Nicolai (Jørgensen, red.), maar jammer genoeg konden we de stand niet gelijktrekken. Misschien was dat ook wel te veel van het goede geweest."

"We hebben gewoon niet het niveau gehaald dat we graag wilden halen", zo luidt de conclusie van Kuyt. "We hebben er alles aan gedaan, maar het zat er gewoon niet in. Ik denk dat we als team te veel onder de indruk waren, waardoor we slordig waren en te veel balverlies hadden. We waren niet bang, maar we kwamen niet in ons spel. We moeten eerlijk zijn: het was gewoon niet goed genoeg, we hebben ons niveau niet gehaald. Dat is teleurstellend, omdat er meer in zat."

Door de Redactie FC Up Date Foto:  FC Up Date