Bosz geeft niemand rust: "De beste spelers opstellen"

Gepubliceerd op 20 oktober 2016 om 11:24

Het gaat al veel over de Klassieker van zondag tussen Feyenoord en Ajax, maar de Amsterdammers zullen donderdag eerst de degens kruisen met Celta de Vigo in de Europa League. Coach Peter Bosz is niet van plan om zijn basisspelers rust te geven in Spanje.

Naamloos-3727.png
Ondanks dat Ajax met zes punten bovenaan staat in de groep, neemt Bosz de wedstrijd tegen Celta uiterst serieus. Hij is dan ook niet van plan om zijn basiskrachten rust te gunnen. "Nee, ik denk daar anders over. Ik wil altijd de beste spelers opstellen. De eerstvolgende wedstrijd is de belangrijkste, die moeten we proberen te winnen. Kortom; eerst Celta, daarna richten we ons pas op Feyenoord."

Overigens is de kans groot dat Celta morgen niet in de sterkste opstelling zal aantreden tegen Ajax. Tja, wat wil je dat ik daar over zeg? Misschien dat andere spelers nu hun kans grijpen. Bovendien bestaan selecties, zeker in een sterke competitie als Spanje, altijd uit meer dan elf goede spelers. We zullen het zien", zegt hij op de website van zijn club.

Bosz beseft dat Ajax met een zege in Spanje goede zaken kan doen in de poule. "Als we morgen winnen zijn we een heel eind op de goede weg."

Door de Redactie FC UpDate Foto: FC UpDate