Pantelic waarschuwt Ajax voor Celta: "Niet alleen door winst op Barça"

Gepubliceerd op 20 oktober 2016 om 11:37

Oud-Ajacied Marko Pantelic volgt zijn voormalige werkgever uit Amsterdam nog steeds op de voet, ook tijdens Europa League-wedstrijden.

Naamloos-3731.png

Celta de Vigo is donderdag de tegenstander van de recordkampioen van Nederland. Een opponent die de Serviër hoog heeft zitten, niet alleen omdat hij zelf ook actief was bij die club. Pantelic merkt op dat de Spanjaarden de nodige kwaliteiten in huis hebben.

“Ik herinner me het als een goed georganiseerde club met een goede sfeer in het stadion en grote ambities in de competitie. Iago Aspas is de belangrijkste speler en om hem heen staat een sterk collectief”, laat de gepensioneerde goalgetter weten.
“Het is een nieuw team met een nieuwe coach”, vervolgt Pantelic tegenover Ajax Life. “Maar de resultaten zijn de laatste weken goed. Ik heb er vertrouwen in dat we (Ajax) kampioen kunnen worden en het ook in Europa goed kunnen doen.”

De Balkanees wijst op de resultaten van Celta in La Liga, waarbij ook grootmachten aan de kant werden geschoven. “Celta bewees dit seizoen al dat het een goede ploeg heeft, niet alleen door de overwinning op Barcelona. Ze zaten in een goede serie, die afgelopen weekend is gestopt tegen Villarreal.”

Door de Redactie  Goal.com Foto: Goal.com