Moeder schrijft emotionele brief aan dief: geef mijn telefoon terug

Gepubliceerd op 7 september 2016 om 10:03

"Jij hebt al mijn herinneringen voor mijn dochters gestolen die voor jou geen waarde hebben, maar voor mij onbetaalbaar zijn." Dat schrijft een vrouw uit Zoetermeer aan een dief die haar van haar telefoon beroofde.

Naamloos-2841.png

De brief hangt bij de parkeerplaats waar de dief toesloeg. Maandag was de moeder haar boodschappen aan het inladen toen plotseling haar tas werd gestolen. De dief zette de tas terug bij een bushalte, maar de telefoon was er toen al uitgehaald. Ook het geld zat er niet meer in.

"Dit doet erg veel pijn"

"Mijn geld mag je houden. Maar je hebt grote problemen veroorzaakt door mijn telefoon mee te nemen. Er staan erg veel foto's op van mijn mooie dochters en ook van mijn overleden dochter. Deze foto's heb ik alleen op mijn mobiele telefoon staan", aldus de moeder in de brief. "Anderhalf jaar met mooie herinneringen heb jij in een seconde kwijt gemaakt voor mij. Dit doet erg veel pijn."

De vrouw hoopt dat de dief de telefoon alsnog teruggeeft. Omroep West schrijft dat het gaat om een Samsung Note 4 in een lichtblauw hoesje.

Door: Redactie NOS: Foto: TWITTER

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.