Wil de bedenker van knuffelactie ADO-supporters zich melden?

Gepubliceerd op 14 september 2016 om 11:50

Het Sophia Kinderziekenhuis is op zoek naar de initiator van de knuffelactie van afgelopen zondag.

Naamloos-3211.png

Toen gooiden ADO-supporters honderden knuffels in het vak onder hen tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord.  De leiding van het ziekenhuis wil de initiatiefnemers persoonlijk bedanken, meldt RTV Rijnmond.

"Kippenvel, nog steeds als ik eraan terugdenk," zegt Annelies Blom van het Sophia Kinderziekenhuis. "De volgende dag werd ik wakker met tranen in mijn ogen. Voor al die kinderen, supergaaf."

De zieke kinderen zaten zondag precies onder het uitvak in stadion De Kuip, waar de ADO-fans zich hadden verzameld. Via sociale media was er een oproep gedaan aan de supporters om zo veel mogelijk knuffels voor de patiëntjes mee te nemen. 

Twijfels

Toch moet Blom toegeven dat er aanvankelijk nogal wat twijfels leefden. "Gezien de reputatie van de Haagse fans wilde ik er eerst niets van weten. We komen niet naar Feyenoord-ADO, hadden we besloten. Maar Feyenoord heeft ons gerustgesteld dat het allemaal goed zou komen. En dan dit, fantastisch."

Om de bedenker van de actie in het zonnetje te zetten is een grootschalige zoekactie op touw gezet. Het ziekenhuis hoopt dat de initiatiefnemer zich meldt.

Door de Redactie NOS: Foto: ANP/NOS

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.