Gemril Pluimveeservice moet binnen week ontruimd zijn

Gepubliceerd op 5 oktober 2016 om 09:35

Gemril Pluimveeservice moet binnen een week zijn bedrijfsunits aan de Snelliusweg in Arnhem ontruimen. Dat heeft de rechtbank in Arnhem beslist naar aanleiding van een kort geding, dat de Fries Groningse Hypotheekbank (FGH) tegen het bedrijf had aangespannen.

Naamloos-3503.png

Ondernemer Rahmi Gemril geeft vanuit zijn kantoor aan de Snelliusweg, nabij de Gamma, leiding aan het grootste kippenvangbedrijf van Nederland. Hij vindt de uitspraak onterecht. „Ik ga met mijn advocaat in overleg. Ik heb een huurcontract voor het pand en altijd betaald. Ik denk, dat we in hoger beroep gaan."

Verhuurder
De verhuurder van het pand, het bedrijf Optrimix, is al geruime tijd in gebreke gebleven bij het betalen van de hypotheeklasten aan de bank. De bank betoogt, dat de huurovereenkomst tussen Optrimix en Gemril Pluimveeservice nooit rechtsgeldig is geweest, omdat aan de bank nooit toestemming is gevraagd voor de verhuur aan deze bv. FGH wil de bedrijfsunits in lege staat verkopen.

VerhuizenGemril is er laconiek onder. „Als na overleg met mijn advocaat blijkt, dat er niets meer aan te doen is, ga ik gewoon verhuizen. Er staan hier aan de Snelliusweg wel tien panden leeg. Een verhuiswagen is niet nodig."

Door de Redactie AD: Foto: Erik van 't Hullenaar

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.