Beste snackbar gaart eigen stoofvlees en snijdt zelf carpaccio

Gepubliceerd op 18 oktober 2016 om 13:16

De beste snackbar van Nederland staat in Oisterwijk. Eethuys De Lind is volgens de jury van de Cafetaria Top 100 "een zaak waar alles klopt" , schrijft Omroep Brabant.

danone-19.jpg

Je kunt er niet alleen friet en kroketten bestellen, maar ook maaltijdsalades, ijscoupes en er staan vijftien speciaalbieren op de kaart. Volgens de eigenaar komt het vlees allemaal van de lokale slager, wordt het stoofvlees zelf gegaard en de carpaccio zelf gesneden. 

De jury zegt dat de eigenaren begrijpen hoe de cafetaria van de toekomst eruit moeten zien. Een snackbar moet vaker het ‘uit-eten-gevoel’ creëren. 

"Ik werd vriendelijk begroet door de medewerker en netjes geholpen bij het opnemen van de bestelling. Ik was verrast door de verse friet en de presentatie. Het gerecht werd op een bourgondisch houten plankje met garnituur geserveerd: leuk en origineel. Je kunt zien dat er veel aandacht wordt besteed aan details", aldus een jurylid in het rapport.

Verhage Walburg uit Zwijndrecht is tweede geworden, Eetwinkel Polly uit Bemmel derde. Vorig jaar werd De Lind al derde in de lijst die door het vakblad De Snackkoerier wordt samengesteld. 

Door de Redactie NOS: Foto: Facebook

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.