Van Ginkel: "Naar PSV gekomen om kampioen te worden"

Gepubliceerd op 7 mei 2016 om 17:04

Marco van Ginkel heeft de hoop op een titel met PSV nog niet opgegeven. Al moet de ploeg dan zelf winnen en mag Ajax dat niet doen bij De Graafschap.

2989952_heroa-1.jpg

De middenvelder weet wat hem te doen staat. "Je moet eerst zelf je wedstrijd winnen en dat is moeilijk genoeg uit bij PEC Zwolle. Dat is niet zomaar iets", spreekt hij op PSV TV vol bewondering over de tegenstander van zondag. "Thuis is PEC altijd erg goed, maar ik heb er vertrouwen in dat wij daar drie punten kunnen pakken. Dat is het enige dat telt."

Maar zelfs al lukt dat, dan nog heeft PSV het niet in eigen hand. "Ik ben naar hier gekomen om te spelen, om belangrijk te zijn voor PSV en om kampioen te worden", vertelt de huurling van Chelsea, die in januari kwam. "Dat is nog het enige obstakel. We hebben het niet in eigen hand, maar alles kan nog goed aflopen. Daar hopen we dan maar op."

Verder vooruitkijken dan dit weekend, doet Van Ginkel liever niet. Technisch manager Marcel Brands had al door laten schemeren dat hij de middenvelder langer in Eindhoven wil houden. "Op dit moment is het niet aan de orde om daar over te praten, kort voor zo'n belangrijke wedstrijd. Bovendien moet Chelsea hierover oordelen, daar is ook een nieuwe trainer, dus we moeten afwachten."

Door Redactie Goal.com  Dennis Kas Foto: Goal.com

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.