Smaakmaker Hazard voelt zich klaar voor Wales

Gepubliceerd op 1 juli 2016 om 14:17

Eden Hazard liet zich twee dagen niet zien op het trainingsveld, maar de aanvoerder van de 'Rode Duivels' is naar eigen zeggen klaar voor de confrontatie met Wales. Hazard sloot donderdagochtend aan bij de groepstraining en hield daar geen klachten aan over.

,Ik voel me goed. En we hebben nog 24 uur tot de wedstrijd'', zei de spelmaker van Chelsea donderdag in het stadion van Lille.

De nummer tien van de Belgen blonk zondag uit in de achtste finale tegen Hongarije (4-0). Hazard, die met een doelpunt en assist heel belangrijk was, hield wel een dijbeenblessure over aan het duel.

,,Ik heb heel veel zin om mijn niveau uit die wedstrijd tegen Wales weer te halen'', aldus de kapitein van de 'Rode Duivels'. ,,Maar Wales is een lastige ploeg, met een sterk blok achterin en in de aanval een superster met Gareth Bale.''

Bondscoach Marc Wilmots mist de verdedigers Thomas Vermaelen (geschorst) en Jan Vertonghen (geblesseerd). Jordan Lukaku begint daarom links achterin, voor de positie in het centrum naast Toby Alderweireld twijfelt Wilmots nog tussen Jason Denayer en Laurent Ciman.

Door Redactie AD / Foto: AP

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.