Van Bronckhorst: "Natuurlijk mag je daarover niet zeuren"

Gepubliceerd op 10 september 2016 om 14:39

Giovanni van Bronckhorst waakt er bij Feyenoord voor dat ze over de wedstrijd tegen ADO Den Haag van zondagmiddag heen kijken.

Naamloos-3043.pngDe wedstrijd voor de koploper in de Eredivisie is een voorproefje voor twee topwedstrijden die er later in de week volgen. Komende donderdag wacht Manchester United in de Europa League en volgende week zondag staat de topper tegen PSV op het programma.

"Daar waken we wel voor", reageerde Van Bronckhorst tegen De Telegraaf over dat ze niet over de wedstrijd tegen ADO heen kijken. "ADO kent een uitstekende seizoensstart met tien punten uit vier wedstrijden. Daar kan je niet aan voorbij gaan. Zo zit deze spelersgroep van Feyenoord ook niet in elkaar. Dat merk je elke dag aan de wijze waarop iedereen hier met presteren bezig is."

"Als technische staf hebben we gisterochtend met de hele groep gesproken, gezegd wat er komen gaat, wat we er vorig seizoen allemaal voor gedaan en gelaten hebben om in deze situatie te komen.

De trainer van Feyenoord vindt dat zijn selectie moet genieten van de situatie waar zijn ploeg nu in zit. "Dan praat je onder meer over op tijd je rust pakken, want zeven wedstrijden in drie weken tijd is gewoon voor iedereen een zware belasting. Nee, natuurlijk mag je daarover niet zeuren. Je bent toch juist bezig om in zo’n situatie te komen met zoveel topwedstrijden op een rij. Van zulke ervaringen word je alleen maar beter."

Door redactie Goal.com  Foto: Goal.com

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.