Petrović: "Wie weet is Feyenoord de volgende"

Gepubliceerd op 10 september 2016 om 16:49

De koppositie staat zondagmiddag op het spel in de wedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag. Željko Petrović is strijdbaar.

Naamloos-3057.pngFeyenoord is de enige club die dit seizoen in de eerste vier wedstrijden nog geen punten morste en is daardoor koploper. ADO won drie wedstrijden en speelde tegen Heracles Almelo gelijk (1-1) en staat daardoor met tien punten derde.

"Zij zijn een van de titelkandidaten", vertelt Petrović op de officiële clubwebsite van ADO. "Ze hebben uit vier wedstrijden twaalf punten gehaald. Om zondag een kans te maken, moeten we zelf scherp zijn en Feyenoord moet een mindere dag hebben. En we moeten geen blunders maken. Voor de rest heb ik wel een goed gevoel."

"Ajax en PSV hebben al punten laten liggen, dus wie weet is Feyenoord de volgende. We gaan met tien punten naar De Kuip. Wij zijn vol vertrouwen en hebben goede voetballers. In De Kuip moeten we daarom laten zien dat we durven voetballen. Ik hoop op een leuke wedstrijd. En ook al zou het wat minder zijn qua spel, als je dan punten pakt ben ik alsnog tevreden."

Door redactie Goal.com  Foto: Goal.com

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.