Janssen content: "Duidelijk dat we kwaliteit hebben"

Gepubliceerd op 8 oktober 2016 om 10:49

Voor de zevende keer op rij begon Vincent Janssen vrijdagavond in de basis bij het Nederlands elftal.

Naamloos-3558.png

De aanvaller van Tottenham Hotspur speelde een prima wedstrijd en bekroonde zijn optreden met een fraaie treffer in de tweede helft. Hij is tevreden met wat zijn team heeft laten zien, maar ziet ook verbeterpunten.

Zo gaf Oranje tegen Wit-Rusland voor rust ineens veel kansen weg. "Als team deden we het tien minuten voor rust gewoon niet goed. Toen hebben we veel te veel kansen weggegeven. Daar moeten we aan werken, want Frankrijk weet daar wel raad mee", zegt de spits tegen de NOS. "Maar het is wel duidelijk dat wij kwaliteit hebben. Dat gaan we ook tegen Frankrijk laten zien. We hebben heel veel vertrouwen, je kon wel zien dat er een hele goede groep staat. We hebben de tweede helft gedomineerd en de score had ook nog wel hoger uit kunnen vallen."

Janssen, die zegt dat hij het vertrouwen voelt van coach Danny Blind, bepaalde in de 64ste minuut de stand op 4-1. " Ik was blij dat ik belangrijk was, maar je wil als spits graag een keer scoren. Je wil sowieso goals maken, maar het is natuurlijk wel lekker als het even geleden is. Dit geeft wel iets meer voldoening. Ik ben altijd blij als ik een goal maak en dat wil ik ook graag bij Tottenham in de Premier League doen."

Door de Redactie FC Up Date Foto: FC UpDate 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.