Van Bronckhorst moet knopen doorhakken: "Lijkt wel Manchester United, hahaha"

Gepubliceerd op 15 oktober 2016 om 11:37

De leiding van Feyenoord doen er goed aan om in de zomer harde beslissingen te nemen inzake de keeperssituatie in De Kuip.

downloads4-2.jpg

Met Brad Jones en Kenneth Vermeer heeft trainer Giovanni van Bronckhorst twee doelmannen tot zijn beschikking die beiden in aanmerking (willen) komen voor een vaste plek onder de lat.

En daarmee houdt het niet op. "Want met Warner Hahn en Justin Bijlow hebben ze nog twee goede keepers achter de hand. Geloof me, Bijlow kan echt ver komen. En met Vermeer en Jones heeft Feyenoord echt sterke keepers. Drie of vier steengoede keepers, het lijkt wel een beetje op Manchester United, hahaha", lacht Wapenaar -tegenwoordig keeperstrainer van Willem II - in het Algemeen Dagblad. 

Jones (foto) doet het als vervanger van de geblesseerde Vermeer uitstekend, vindt hij. "Wat ik mooi aan hem vind, is dat hij geen rare fratsen uithaalt. Ik heb in het buitenland gekeept en als ze dan eens naar een Nederlandse keeper informeerden, vroegen ze echt naar keeperskwaliteiten. Als er hier een talent doorkomt, wil iedereen weten of hij lekker kan meevoetballen. Nou, Jones doet niet gek. En hè, een lange, hoge bal op een spits is ook een opbouw hoor, zeggen ze daar."

Door de Redactie VoetbalPrimeur Foto: VoetbalPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.