Van den Brom: "Mühren geeft een goed signaal af"

Gepubliceerd op 16 oktober 2016 om 10:49

John van den Brom had na het 2-2 gelijkspel van AZ tegen Vitesse vooral complimenten over voor invaller Robert Mühren, die tweemaal trefzeker was.

thumb-33.jpgVolgens de trainer heeft de aanvaller zijn kans zelf afgedwongen door ondanks zijn reserverol altijd hard te blijven werken.

"Robert is iemand die altijd blijft doorgaan en nooit zeurt. Hij is onverstoorbaar", aldus Van den Brom tijdens de persconferentie na afloop van het duel. "Ik zag hoe hij deze week had getraind. Wij hadden absoluut geen twijfel om hem in te brengen gezien de stand en het matige spel van Wout Weghorst. Vooral voor Robert is het super dat hij nog bij AZ is en van waarde kan zijn."

"Dit is een heel goed signaal dat hij geeft. Hij heeft een gouden pik in het kiezen van de positie. En ik wist niet dat hij zo vrije trappen kan nemen", vervolgt de trainer, die het gelijkspel een terechte uitslag vindt. "We zijn door blijven gaan met alle risico van dien. We worden wel beloond voor het karakter en de veerkracht we toonden. Toch blijft het dubbel als je zo'n wedstrijd ziet."

Door de Redactie FC Up Date Foto:  FC Up Date

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.