Jans wil goed voetbal zien, waslijst aan blessures bij Go Ahead

Gepubliceerd op 29 oktober 2016 om 10:53

Ron Jans hoopt dat PEC Zwolle in de IJsselderby niet alleen inzet toont, maar ook goed voetbal laat zien.

Naamloos-3910.png

De trainer ziet dat de stijgende lijn is ingezet, maar denkt ook dat zijn ploeg nog beter moet kunnen. Voor Go Ahead Eagles-coach Hans de Koning wordt het puzzelen met de opstelling.

"Over de laatste paar wedstrijden zie je bij ons een stijgende lijn", aldus Jans via de clubkanalen. "Dit is voor de supporters de wedstrijd van het jaar en we moeten het daar laten zien. Ik ben geschrokken van de eerste helft tegen Excelsior, maar in de tweede helft speelden we al veel beter. Als we zondag ook goed voetballen kan het een mooie middag worden."

Go Ahead Eagles
De Koning heeft te maken met vele blessures binnen zijn elftal. Voor het duel met PEC Zwolle zijn Sander Duits , Sébastien Locigno en Lars Lambooij nog twijfelgevallen. De geschorste Jarchinio Antonia is sowieso niet van de partij net als de geblesseerden Sinan Bytyqi, Leon de Kogel, Tom Daemen en Chris David.

Desondanks houdt de trainer vertouwen en wil hij tegen PEC niet alleen maar gaan verdedigen. "Daar ben ik teveel liefhebber voor. Ik wil graag het initiatief nemen. Als wij drie stappen harder lopen dan normaal, hoeven we niet bang te zijn", vertelt hij aan De Stentor. 

Door de Redactie FC UpDate Foto: FC UpDate

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.