Stegeman: "Waren in de slotfase te slordig"

Gepubliceerd op 30 oktober 2016 om 11:26

Heracles Almelo hield een punt over aan de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam (2-2), maar omdat de bezoekers in de laatste minuut nog een strafschop misten, kwam de ploeg van John Stegeman goed weg. De trainer was na afloop desondanks niet tevreden.

Naamloos-3927.png"We speelden een zwakke eerste helft en verloren heel veel duels", begint Stegeman tegenover de NOS. "Sparta was wat scherper en agressiever. Dat deden ze goed. Beide ploegen kregen kansen en bij ons wordt nog een doelpunt afgekeurd wat volgens mij geen buitenspel was. We maken twee fantastische goals, maar daarna vergeten we om het volwassen uit te spelen."

De tegendoelpunten kwamen volgens Stegeman voort uit het niet nakomen van teamafspraken. "Sommige jongens gaan in hun enthousiasme druk zetten. We hebben op dat moment niet allemaal dezelfde gedachte en dat is zonde. Je moet met elkaar ervoor zorgen dat je de boel dichthoudt en dat deden wij niet. Binnen een minuut lag die bal er toen in. We hebben gepoogd om het nog op te pakken, maar waren in de slotfase gewoon heel slordig. Uiteindelijk pakt Bram Castro die strafschop en hebben we nog een punt", besloot hij. 

Door de Redactie FC UpDate Foto: FC UpDate

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.