De Boer: 'Cambuur zal een keer een kentering krijgen'

Gepubliceerd op 20 november 2015 om 15:37

Vaclav Cerny maakt deel uit van de wedstrijdselectie van Ajax, dat SC Cambuur zaterdagavond (aftrap 19.45 uur) van de eerste overwinning in de Eredivisie af wil houden.

cid200486_BoerVI37_1180_580x310.jpg'Cambuur heeft nog niet gewonnen, wij moeten zorgen dat we drie punten halen', aldus Frank de Boer tijdens het perspraatje. 'Dat moet in De Arena altijd. Of het nou tegen Cambuur is of tegen Feyenoord. Ik hoop dat we kunnen profiteren van de fase waarin zij zitten. Cambuur zal een keer een kentering krijgen, maar laten ze dat maar een andere keer doen.'

Doordat de club uit Leeuwarden na twaalf wedstrijden nog zonder overwinning is, besloot het assistent-trainer Sandor van der Heide te vervangen door Sipke Hulshoff en Arne Slot. 'Van Henk de Jong ken je zijn vaste spelidee wel, maar het kan zijn dat hij geleerd heeft en een andere visie heeft nu', reageerde De Boer.

Hij kan tegen Cambuur niet beschikken over Riechedley Bazoer, Anwar El Ghazi en Daley Sinkgraven. 'El Ghazi en Bazoer gaat het goed mee, maar ik verwacht ze pas over twee weken terug. Sinkgraven heeft zijn knie overstrekt, dus hij is er morgen niet bij', besloot De Boer, die Cerny net als de weer herstelde Davy Klaassen en Jairo Riedewald opnam in de achttienkoppige wedstrijdselectie.

© vi.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.