'Ajax is Traoré niet vergeten en hoopt alsnog op medewerking van Chelsea'

Gepubliceerd op 13 januari 2016 om 14:32

Ajax heeft de komst van Chelsea-talent Bertrand Traoré nog altijd niet uit het hoofd gezet.

'Ajax is Traoré niet vergeten en hoopt alsnog op medewerking van Chelsea'

Interim-manager Guus Hiddink liet eerder deze maand blijken dat er wat hem betreft niemand mag vertrekken uit Londen, maar er lijkt tóch een kans te bestaan dat de jonge aanvaller tijdelijk verkast.

Het Algemeen Dagblad schrijft dat Chelsea het licht later deze maand misschien tóch op groen zet. Gezien de enorme concurrentie op Stamford Bridge zou een verhuur van Traoré niet onlogisch zijn - ook omdat Hiddink van plan is om deze maand een extra aanvaller aan te trekken. Volgens Marc Overmars kan Traoré zeker nog een optie zijn. Dat laat de directeur spelerszaken van Ajax woensdag aan het AD weten.

Traoré komt bij Chelsea amper aan spelen toe. De talentvolle aanvaller maakte vorig seizoen nog indruk bij Vitesse, dat hem toen ook huurde van de regerend landskampioen van Engeland. In Arnhem maakte de jongeling uit Burfina Faso veertien treffers in 33 Eredivisie-duels.

Overmars kreeg onlangs van de raad van commissarissen van Ajax te horen dat er eerst moeten worden verkocht, voordat nieuwe spelers mogen worden aangetrokken. Dat lijkt niet te gelden voor aanwinsten die op huurbasis naar Amsterdam komen.

© Voetbalprimeur.nl/Ajax

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.