Huntelaar: "Zij worden dit jaar kampioen, wat er ook wordt gezegd en geschreven"

Gepubliceerd op 13 januari 2016 om 15:39

Ajax, PSV en Feyenoord strijden dit seizoen om de Eredivisie-titel. De Amsterdammers hervatten de competitie aanstaand weekend met een lastige uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Frank de Boer heeft veel vertrouwen in de tweede competitiehelft.

Huntelaar: Zij worden dit jaar kampioen, wat er ook wordt gezegd en geschreven

"Tijdens ons trainingskamp hebben we kunnen werken zoals we dat wilden, met een goede 3-1 overwinning op een fysiek sterk HSV als besluit. We zijn klaar voor de tweede seizoenshelft", vertelt de trainer van Ajax aan Voetbal International. 

"Van de concurrenten schat ik PSV iets hoger in dan Feyenoord. Phillip Cocu heeft een goede en uitgebalanceerde selectie, met een paar goede wissels achter de hand. Feyenoord heeft veel power, ze hebben de sluwigheid van Dirk Kuijt en verliezen niet makkelijk. Maar ik denk dat wij een grote kans hebben op het kampioenschap", besluit hij. 

Klaas-Jan Huntelaar, oud-speler van Ajax en PSV, denkt dat de Amsterdammers uiteindelijk aan het langste eind trekken. "Ik volg de Nederlandse competitie nog steeds goed en vind dat Ajax de beste ploeg is van de Eredivisie. Niet voor niets staan ze bovenaan."

"En ze worden dit jaar ook kampioen, wat er ook wordt gezegd en geschreven. Ik ben natuurlijk wel benieuwd naar de wedstrijd van aanstaande zondag tussen Feyenoord en PSV, een mooi begin zo direct na de winterstop."

© Voetbalprimeur.nl/Ajax

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.