Mister Ajax ziedend: “Als hij dat doet, moet de portemonnee getrokken worden"

Gepubliceerd op 4 februari 2016 om 20:35

Sjaak Swart is boos. En als Sjaak Swart boos is, dan is hij ook echt boos. Mister Ajax vindt dat de directie het heeft nagelaten om trainer Frank de Boer te ondersteunen. Men had de portemonnee moeten trekken.

large_35537f2d17ae85d25254f8f6f7ef807ed41bbaf6-1.jpg"Frank de Boer heeft hier tot dusver een wereldprestatie geleverd en had na vier kampioenschappen veel meer steun verdiend. Als hij vanuit het trainingskamp in Turkije de noodklok luidt, moet gewoon de portemonnee worden getrokken, want Frank werkt elke dag met die gasten en weet echt wel waarover hij praat", begint Swart in De Telegraaf.

Hij vervolgt: "Natuurlijk hadden de commissarissen de directie wél toestemming moeten geven om een spits te halen. Het probleem van de rvc is dat veel te krampachtig naar het verleden wordt gekeken. Ja, daar zijn dingen fout gegaan, verkeerde spelers gekocht. Nu hebben we echter honderd miljoen op de bank en was een spits noodzaak."

Swart zelf deed ook nog een poging om alsnog een transfer op poten te zetten. "Ik heb gezegd Rafael van der Vaart te halen. Hij speelde een half uur met Betis Sevilla tegen FC Barcelona en was verreweg de beste van Betis, op zijn sloffen", zegt Swart, die een pijnlijke conclusie trekt. "PSV wordt kampioen. Nu wel, ja. Ondanks het feit dat PSV nog in de Champions League en KNVB-beker zit."

Bron: © Ajax/Voetbalprimeur.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.