Gifadder van Ajax wil Feyenoord 'fatale tik' uitdelen: "Wil je gewoon voor zorgen"

Gepubliceerd op 6 februari 2016 om 23:09

Nemanja Gudelj is extra gemotiveerd om zondag te winnen van Feyenoord. De Serviër beseft dat Feyenoord wankelt en hoopt zelfs de 'fatale tik' uit te kunnen delen aan de Rotterdammers.

large_c3a90f8a4ac825d6915a1d952bf85f8e972e6b93-1.jpg"Feyenoord heeft het de laatste tijd lastig. Wij moeten die fatale tik uitdelen. Dat gebeurt als je zondag wint", aldus Gudelj tegenover Voetbal International. "We hebben de hele week getraind en goed gekeken naar wat er de afgelopen weken fout ging. We moeten meer voor elkaar opbrengen. Dan komt het goed. Je speelt altijd voor de drie punten. Het is aan ons om te laten zien dat er niets te halen valt."

Gudelj (24) kan zich de laatste keer dat hij van Feyenoord won niet meer herinneren. Daarom is de middenvelder extra gebrand op een overwinning. "Ik ben extra geprikkeld voor de wedstrijd. Ik wil winnen om PSV voorbij te streven. Als je deze wedstrijd wint, geeft dat zo'n boost. Daar wil je gewoon voor zorgen."

Gudelj was een van de afgevaardigden die een gesprek aanging met een delegatie van de supporters. De fans zijn niet blij met de magere resultaten gepaard met het matige spel van Ajax. "Ik denk wel dat het goed en belangrijk was. Ik heb er veel van opgestoken. Het is heel apart om het mee te maken als je erbij zit. Hoe zij die wedstrijd beleven, dat is zó mooi. Als we dat zondag kunnen overbrengen op het veld, dan ben je één grote club samen en win je de wedstrijd", besluit de Serviër.

Bron: © Ajax/Voetbalprimeur.nl (http://www.ajaxprimeur.nl)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.