"Het belangrijkste is wat de familie Cruijff wil. Niet wat Frank de Boer wil"

Gepubliceerd op 1 april 2016 om 15:19

Frank de Boer zit 'gewoon' op de bank, als Ajax het zondag in eigen huis opneemt tegen PEC Zwolle. De trainer zit door een afgescheurde achillespees in het gips.

large_c719e00b7294c38ad077c5b97d89f82499ab1a82-1.png

"Het gaat vrij redelijk", vertelt De Boer vrijdag tijdens het wekelijkse persmoment. "Ik heb, moet ik eerlijk zeggen, niet echt pijn gehad. Ook na de operatie niet. Maar het is letterlijk en figuurlijk een blok aan je been. Het is ook nog rechts, dus je kan ook niet autorijden en bent afhankelijk van mensen."

Hoe dat hij dat zondag? "We hebben genoeg kwaliteit in de staf, die kunnen veel uit handen nemen. En als ik iets zie wat me niet zint, grijp ik in. Ik heb een goede en duidelijke stem, als ik m'n stem verhef horen ze het aan de overkant. Soms zal ik opstaan, soms zal ik Hennie (Spijkerman, red.) naar voren sturen. En ik heb m'n krukken, dus ik kan ook nog wel iemand tackelen", lacht de trainer.

Johan Cruijff Arena
De Boer kiest geen partij in de discussie over een naamswijziging van de Arena, die de naam van Johan Cruijff moet gaan dragen. "Het belangrijkste is wat de familie wil. Niet wat Frank de Boer wil. Johan Cruijff is veel groter dan Ajax. Ik hoorde ook al iets van Johan Cruijff Airport. Je hebt vele goede suggesties. Laten we afwachten wat de familie wil."

http://www.ajaxprimeur.nl/ Foto: AjaxPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.