Veltman: 'Zou zonde zijn als we het daar weggooien, dat mag niet'

Gepubliceerd op 4 april 2016 om 09:00

Joel Veltman was onder de indruk van het eerbetoon aan Johan Cruijff rond Ajax - PEC Zwolle. Dat zei de Ajax-verdediger na afloop tegenover AjaxPrimeur.nl.

Veltman: 'Zou zonde zijn als we het daar weggooien, dat mag niet'

Rond het duel stond álles in het teken van Cruijff. "Dat heeft een diepe indruk achter gelaten", aldus Veltman. "We hadden al gehoord van de sfeeracties alleen het was jammer dat iedereen zijn papiertje alweer had neergelegd toen wij het veld op kwamen. Ik dacht eerst dat ze een foutje hadden gemaakt maar ik kijk het vanavond nog wel even terug."

Veltman noemde deze wedstrijd dan ook van de bijzonderste uit zijn carriere. "Vooral die minuut stilte was echt kippenvel. Ook tijdens de wedstrijd hoorde je steeds 'Johan Johan', dat was heel mooi. Ik heb hem een keer de hand mogen schudden en vind het eigenlijk jammer dat ik hem nooit echt heb gesproken."

"Deze wedstrijd zal me nog heel lang bij blijven", vervolgt Veltman. "Niet omdat het sportief zo goed was maar met al het eerbetoon rondom de wedstrijd, onze inloopshirts en de sfeer in het stadion."

Ook Veltman keek zaterdag naar PSV en zag hoe de Eindhovenaren gemakkelijk wonnen van AZ. "AZ-uit win je niet zomaar. Maar wij moeten gewoon naar onszelf kijken en van wedstrijd naar wedstrijd leven. Als wij gewoon onze wedstrijden winnen dan worden we kampioen en het zou zonde zijn als we in Eindhoven winnen en het dan vervolgens tegen Cambuur weer weggooien. Dat moeten we niet laten gebeuren."

http://www.ajaxprimeur.nl/ Jurgen Boegborn Foto: AjaxPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.