'De Boer tovert konijn uit hoge hoed en vervangt Milik door gretige bankzitter'

Gepubliceerd op 16 april 2016 om 17:26

Voor Ajax-middenvelder Daley Sinkgraven is zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht mogelijk een basisplaats weggelegd. Volgens De Telegraaf hangt veel af van de beschikbaarheid van Mitchell Dijks, die door een voetblessure een twijfelgeval is.

large_c58bd04a58109ee0dfddabc8528f723643972b9b.jpg

Als de linksback ontbreekt tegen de Domstedelingen, kiest trainer Frank de Boer mogelijk voor een 3-4-3 formatie. In dat geval zou op het middenveld een plek vrijkomen voor Sinkgraven.

Ook in het uitduel met Utrecht trad Ajax al met drie verdedigers aan. Mocht Dijks wel inzetbaar zijn, dan houdt De Boer waarschijnlijk vast aan zijn beproefde opstelling.

Volgens het Algemen Dagblad tovert De Boer wel een konijn uit de hoge hoed. Arek Milik, de laatste weken juist uitstekend op schot, wordt volgens de krant gepasseerd. Anwar El Ghazi zou als diepste spits fungeren, geflankeerd door Lasse Schöne en Amin Younes.

Ajax neemt het zondag vanaf 12.30 uur op tegen Utrecht. De Amsterdammers verdedigen een voorsprong van twee punten op PSV, dat zaterdagavond op bezoek gaat bij Roda JC.

Vermoedelijke opstelling AD: Cillessen; Veltman, Van der Hoorn, Viergever, Dijks; Bazoer, Klaassen, Gudelj; Schöne, El Ghazi en Younes.

http://www.voetbalprimeur.nl/  Door: redactie VP Foto:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.