'Ajax informeert samen met Sevilla naar Galatasaray-huurling van Real Sociedad'

Gepubliceerd op 7 mei 2016 om 09:12

Ajax bekijkt de mogelijkheden om aanvaller Bruma (21) over te nemen van Galatasaray. Volgens het Portugese Record hebben de Amsterdammers geïnformeerd naar de voorwaarden van een transfer. De Portugees speelt dit seizoen op huurbasis bij Real Sociedad.

'Ajax informeert samen met Sevilla naar Galatasaray-huurling van Real Sociedad'

In Baskenland speelt Bruma een goed seizoen. Behalve Ajax is ook Europa League-finalist Sevilla dat opgevallen. De Spaanse club heeft eveneens geïnformeerd naar de aanvaller. "Zoals gebruikelijk op dit moment, zijn er verzoeken om informatie binnengekomen", zegt zaakwaarnemer Catió Baldé tegen Record.

Naar verluidt kost Bruma, die bij Galatasaray nog een verbintenis heeft tot medio 2018, zo'n 7,5 miljoen euro. "Galatasaray is bij een reëel bod bereid om een transfer te bespreken. Laten we zien wat er gebeurt", zegt Balde over Bruma, die op meerdere posities uit de voeten kan. Hij kan op beide flanken spelen, maar ook achter de spits. Bij Sociedad speelt hij voornamelijk op links.

Bruma kwam dit seizoen 31 keer in actie voor de Basken en was een keer trefzeker. In het verleden speelde hij ook nog voor Sporting CP.

Door: Redactie ajaxprimeur.nl/ Foto: AjaxPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.