De Boer zucht door Kishna: 'Vriend, dit is geen geslaagd huwelijk'

Gepubliceerd op 7 mei 2016 om 09:30

Frank de Boer en Ricardo Kishna: geen goede combinatie. De twee konden bij Ajax niet met elkaar overweg en dat resulteerde uiteindelijk in een transfer van de getalenteerde aanvaller, die zijn heil bij SS Lazio zocht. De Boer gaat in op het verleden.

De Boer zucht door Kishna: 'Vriend, dit is geen geslaagd huwelijk'

Dat doet hij aan de hand van een citaat van Kishna, die door het NRC wordt opgerakeld. "Ik had het idee dat hij me liep te zoeken", zei de speler een tijdje terug over De Boer. De trainer reageert en wilde het beste voor Kishna: "Ja, kan. Ik heb het gevoel dat ik er misschien wel te veel energie in heb gestoken. (…) Tegen Christian Eriksen heb ik nooit wat hoeven zeggen, Davy Klaassen corrigeer ik ook nooit. Omdat ik weet: dat klopt, dat plaatje."

"Na vier keer zo’n gesprek houdt het een keer op. En als je het vier keer over iets anders hebt, blijf je on speaking terms. Maar als het drie keer over hetzelfde gaat, zeg ik die vierde keer: 'Vriend, dit is geen geslaagd huwelijk. Wij denken op een ander niveau over hoe jij de top kan bereiken, hoe Ajax de top kan bereiken.' Dan scheiden onze wegen, dat is ook niet erg", aldus De Boer, die Kishna dan ook de hand schudde.

Door: Redactie ajaxprimeur.nl/ Foto: AjaxPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.