‘Ajax is akkoord met Bosz en betaalt som van half miljoen euro’

Gepubliceerd op 18 mei 2016 om 15:16

Peter Bosz wordt de nieuwe trainer van Ajax. De club uit Amsterdam heeft het nieuws nog niet bevestigd, maar online krant YnetSport weet dat er een principeakkoord is bereikt over een contract voor drie seizoenen en Maccabi Tel Aviv een afkoopsom van een half miljoen euro ontvangt van Ajax.

Naamloos-598.png ‘Ajax is akkoord met Bosz en betaalt som van half miljoen euro’

De 52-jarige Bosz wilde dinsdagavond op het jaarlijkse gala van Maccabi niet bevestigen dat hij zijn tot medio 2017 doorlopende contract niet gaat uitdienen, maar algemeen directeur Martin Bain durfde al wel vooruit te lopen op het vertrek van de oefenmeester. “Bosz zal niet rusten tot de laatste wedstrijd van het seizoen, maar men komt en men gaat. Echter: Maccabi Tel Aviv is er voor de eeuwigheid, niemand is groter dan de club. Het is alleen heel simpel: als je een begeerde trainer binnenhaalt, dan weet je dat je het risico loopt dat die weer weggehaald wordt door een grote club”, zo werd Bain geciteerd door onder meer ONE.

Jordi Cruijff, de technisch directeur van de huidige nummer twee van Israël, is al begonnen met het zoeken naar een nieuwe trainer. De komst van Bosz bij Ajax zal waarschijnlijk na de bekerfinale van 24 mei bekend worden gemaakt, zoals het Algemeen Dagblad eerder ook al schreef.

Door redactie Voetbalzone Foto: Voetbalzone

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.