Ajacied nog lang niet tevreden: "Normaal kom ik altijd moeizaam op gang"

Gepubliceerd op 17 oktober 2016 om 11:56

Terwijl de selectie van Ajax op weg was naar het stadion van ADO Den Haag, speelde concurrent Feyenoord een moeizame wedstrijd tegen NEC. Davy Klaassen keek slechts af en toe naar het televisiescherm en hield zich voornamelijk bezig met iets anders.

download1-72.jpg"We zaten te kaarten", zegt Klaassen in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dat doen we altijd op weg naar uitwedstrijden. Lekker ontspannen." Komende zondag staan beide ploegen tegenover elkaar. De nummer 1 tegen de nummer 2. "Natuurlijk geeft dat iets extra's aan die wedstrijd. Ik vind het sowieso altijd heerlijk om dat soort krakers te spelen, maar nu is er nog meer reden om ernaar uit te kijken", aldus Klaassen.

Afgelopen seizoen scoorde de middenvelder namens Ajax de 1-1. Klaassen verwacht dit keer een moeilijker duel. "Feyenoord is dit seizoen beter dan de afgelopen seizoenen. Het is stabiel, dat ziet iedereen. Ze zullen niet snel de kluts kwijtraken. Al gaan wij daar zondag natuurlijk wel voor."

En ook over zijn eigen spel was Klaassen duidelijk. De blonde middenvelder scoorde tegen ADO opnieuw, maar het veldspel kan nog beter. "Normaal kom ik altijd moeizaam op gang en ga ik pas later in het seizoen scoren. Mijn spel kan inderdaad beter. Maar nu zat ik wel weer lekker in de wedstrijd."

 Door de Redactie  AjaxvoetbalPrimeur Foto:  AjaxvoetbalPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.